Arjen Voimavalmennus

– lisää tasapainoa arkeesi

Inspiroiva matka itseesi nyt verkkokurssina!

Haluaisitko elämääsi tasapainoa, hyvää energiaa ja luottamusta tulevaan?

Tuntuuko, että aina on kiire ja olet koko ajan väsynyt? Ohjaudutko ulkopuolelta täyttäen aikasi kaikella mitä ’pitää tehdä’? Asuuko sinussa se tunnollinen suorittaja, joka on aina tottunut pärjäämään?

Mihin saakka sinä olet valmis joustamaan, missä kulkee sinun rajasi? Onko tekemistä paljon, asioista kieltäytyminen tuntuu vaikealta?  Olisiko ihana huomata niitä pieniä hyviä arjen asioita, joista kaikki ympärilläsi puhuvat, jotka jotenkin menevät sinulta ohi?
Haaveiletko omasta hetkestä, jolloin rauhoittua ennen seuraavaa palaveria tai vaikka työpäivän jälkeen, ennen kuin kiiruhdat taas eteenpäin seuraaviin askareisiin?


Arjen Voimavalmennus tarjoaa sinulle työkaluja, joiden avulla löydät itsellesi vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin!

Mistä aiheista kurssi koostuu?

Päivä 1: Pysähtyminen ja rentoutuminen
Päivä 2: Nykytilanteesi tunnistaminen
Päivä 3: Elämänarvot
Päivä 4: Kiitollisuus
Päivä 5: Unelmointi

Missä ja miten voin suorittaa kurssin?

Valmennus on näppärästi mukanasi kaikkialla, muttei vaadi lähtemistä mihinkään. Se on käytössäsi kaikkina vuorokaudenaikoina, vain sinulle, aikaa itsesi kanssa. Se on huomion kiinnittämistä sinuun, omaan hyvinvointiisi, kiitollisuutta ja unelmia. Valmennuksen kesto on viisi päivää, joista jokaisessa on oma teema. Saat päivittäisistä teemoista lyhyet videotallenteet sekä tehtävät.
Tarvitset vain internetyhteyden ja sähköpostin sekä hieman aikaa päivittäin. Kurssi ei tunnu työltä tai suoritukselta, vaan inspiroi ja avaa uudenlaisia ajatuksia. Tarvitset tehtävien suorittamiseen aikaa kerrallaan n. 15 minuuttia. Kurssi on jaettu viiteen eri aiheeseen, o joiden materiaalit saat ma, ke, pe, ma ja ke. Halutessasi ja tilanteesi mukaan, voit käyttää aikaa enemmän tai vähemmän. Kaikki tehtävät ovat sinua itseäsi varten ja sinä päätät, kuinka paljon itsestäsi niihin annat.

Miksi osallistua kurssille?

Arjen Voimavalmennus on inspiroiva matka sinuun itseesi. Valmennuksen aikana selkeytät omaa elämäntilannettasi ja opit huomioimaan hyvää elämässäsi.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Valmennus on sinulle, joka tunnet väsymystä, jatkuvaa kiirettä, huomaat usein miettiväsi kaiken tarkoitusta tai tunnet, että tekemäsi asiat eivät tuo elämääsi kaipaamaasi merkitystä.

Kahden viikon valmennuksen aikana saat käyttöösi muutamia yksinkertaisia työkaluja, joita voit hyödyntää tilanteesi kirkastamiseen jatkossakin. Valmennuksen lopussa sinulle on valmis työkirja itsesi näköiseen elämään.

En ole aikaisemmin tutkinut elämääni ja itseäni pintaa syvemmältä, voinko osallistua kurssille?

Arjen Voimavalmennus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään omasta elämästäsi mielekkäämpää, tasapainoisempaa ja sinun näköistäsi. Kurssille osallistuminen voi hyvin olla ensikosketuksesi itsesi tutkiskeluun tai osa jo pidemmällä olevaa prosessiasi.

Tehtävät on rakennettu siten, että voit hyödyntää työkirjaa myös jatkossa oman itsesi kehittämisessä.

Kurssin aikana saat lisäksi bonusmateriaalina neljä vinkkiä, joiden avulla voit vähentää stressin tunnetta ja kuormittumista arjessasi.

Kurssin hinta on 19,90€.
Osallistu kurssille laittamalla siitä viestiä minulle osoitteeseen info@ainoasi.fi. Paluuviesti sisältää laskun, suorituksen jälkeen pääset aloittamaan kurssin.