Löydä itsesi uudelleen!

– matka itseesi ja omaan voimaasi

Kiertävätkö ajatuksesi kehää ja mieli eksyy usein huomioimaan vain sitä, mikä on huonosti, tekemättä, saamatta, puuttuu? Tuntuuko, että teet paljon ja elämäsi on täyttä, mutta samaan aikaan olo on jotenkin selittämättömällä tavalla tyhjä? Koetko usein väsymystä, joka ei mene ohi nukkumalla? Oletko usein pahalla tuulella, et vaan jaksa, huomaat ettet ole oma itsesi ja se pelottaa ja huolestuttaa? Kaipaatko selkeyttämistä ja vaihtoehtoja oman suunnan löytämiseksi?

Kun elämässä on paljon kaikkea – työ joka vaatii paljon, oma terveys ja hyvinvointi, läheiset ihmiset, ruuhkavuodet lasten kanssa, maailmantilanne, huolet ja murheet – on aikoja, jolloin oma itse unohtuu, jää kuorman alle. Pysähtyminen, rentoutuminen, asiat joista saa voimaa ja energiaa jäävät taka-alalle.

Uupunut ihminen ei näe omaa tilannettaan kunnolla. Ylikuormittunut hermosto ajaa toimimaan automaattiohjauksella. Väsyneenä ei näe ympärillään olevaa hyvää ja mahdollisuuksia. Mielen ja kehon ylirasitus on saatava poikki. Se alkaa usein pysähtymisestä. Jotta tilanne voi muuttua, pitää ensin palautua sen verran, että pystyy hahmottamaan oman tilanteensa.

Väsymys, uupumus ja ylisuorittaminen tulevat pikku hiljaa, takana saattaa olla vuosia kestäneitä, syvälle juurtuneita ja kauan sitten omaksuttuja ajatus- ja toimintamalleja. Tällaisten toimintatapojen muuttaminen ja purkaminen ei käy käden käänteessä, vaan vaatii aikaa.

Tule mukaan Löydä itsesi uudelleen- matkalle. Se on kuuden kerran voimavalmennus jossa saat aikaa itsellesi, pysähdyt, hengität, katsot ympärillesi ja saat työkaluja oman elämäsi ja tilanteesi selkiyttämiseksi. Sinulle tärkeät asiat palautuvat mieleen ja myönteisyys ajattelussasi vahvistuu.

Valmennus toteutetaan ryhmänä, joka koostuu samanhenkisistä, samassa tilanteessa olevista ihmisistä. Kyseessä ei ole terapiaryhmä etkä joudu jakamaan ajatuksiasi tai kokemuksiasi toisten kesken, ellet halua. Valmennus lähtee aina yksilön tilanteesta ja tarpeista ja jokainen osallistuja etenee omaa prosessiaan, oivaltaa itse ja osallistuu valmennukseen omista lähtökohdistaan.

Tapaamiset sisältävät rentoutusharjoituksia sekä itsetuntemusta ja oman sisäisen äänen kuuntelemista vahvistavia yksilöharjoituksia. Opit lempeää suhtautumista itseesi ja elämään. Saat aikaa levätä ja hetken, jossa kukaan ei vaadi sinulta mitään.

Valmennus sisältää kuusi tapaamiskertaa, jotka muodostavat eheyttävän ja eteenpäin vievän kokonaisuuden. Tapaamiset pidetään Puutarhakatu 12:ssa MyFascia Turku- studion tiloissa torstaisin klo 18-19.30. Ensimmäinen tapaaminen on torstaina 13.8.klo 18.-19.30.

Tapaamiset: 13.8, 20.8, 27.8, 3.9, 10.9 ja 17.9.

Hinta: 119€

Paikkoja on rajallinen määrä, joten ole nopea ja varaa paikkasi info@ainoasi.fi tai puh. 044 2300 374. Mikäli sinulle tule mitä tahansa kysyttävää valmennuksesta, otathan yhteyttä.

Maksu laskulla tai mobilepaylla. Paikkasi vahvistuu kun olet maksanut laskun. Eräpäivä heti. Tarvittaessa neuvotellaan erämaksusta.

Tervetuloa antamaan itsellesi aikaa ja tauko suorittamisesta ihan luvan kanssa!