Kuka olen

Hei!
Nimeni on Pauliina. Olen LCF Life Coach® ja yrittäjä.

Olen iloinen ja ihmisläheinen nainen. Syntyjäni olen savolainen, mutta olen asunut Turussa vuodesta 2007 saakka. Intohimoni ovat ihmiset. Rakastan erilaisia tarinoita ja inspiroidun ihmisistä. Minulla on aina ollut vahvana halu auttaa toisia ja olla mukana ja tukena toisten elämässä.

Löysin life coachingin hetkellä, jolloin olin elämässäni isossa risteyskohdassa. Tiesin, että vanhaan elämääni en voi, enkä halua palata. En kuitenkaan vielä tiennyt, mitä tulevaisuudelta konkreettisesti halusin saati mitä elämällä olisi minun varalleni tarjolla. Tieni omaan voimaan ja arvojeni mukaiseen elämään, ei ole ollut helppo eikä tasainen. Matkalla olen kokenut menetystä, uupunut työstä jota tein vain ulkoisista motivaattoreista käsin sekä mm. koin avioeron. Elin vuosia suorittavaa elämää, joka liittyi vahvasti omien uskomusten kahlitsevuuteen, arvottomuuden kokemuksiin, käsittelemättömien tunteiden aiheuttamaan ahdistukseen sekä oman identiteetin kadottamiseen. Elämääni ohjasivat suorituskeskeisyys, tunne huonommuudesta ja siitä, että vain tekemällä paljon ja huolehtimalla asioista muidenkin puolesta, olen hyväksytty.

Olen ollut aina vahvasti oman tien kulkija. Tehnyt ratkaisuja, vaikken läheskään aina omista arvoistani ja lähtökohdistani käsin. Valmentajana visioni on auttaa ihmistä näkemään itsensä arvokkaana. Toivon, että voisin auttaa ihmisiä luopumaan suorittamisen kuluttavasta elämäntavasta kohti omin arvojen mukaista, nautinnollisempaa elämäntapaa.
Ajattelen, että hyvinvointi on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olen myös muutosvalmentaja. Haluan auttaa ihmistä oivaltamaan, mikä on se muutos, joka palvelisi hyvinvointia ja toisi elämään lisää merkityksellisyyttä ja ihmiselle rohkeutta elää aidosti omannäköistä elämää.
Missioni on, että mahdollisimman moni ihminen löytäisi oman sisäisen vahvuutensa, ja sitä kautta rakentaisi itselleen elämän, jossa voi hyvin. Valmennuksessa yhdistyvät haluni kohdata ja kuulla toinen ihminen sekä kykyni heittäytyä tilanteisiin. Olen ratkaisukeskeinen mutta silti empaattinen. Uskon, että vastaukset oat jo kaikissa meissä. Niitä pitää vain pysähtyä kuuntelemaan.

Aiemmin olen kouluttautunut mm. hotelli- ja ravintola-alalle ja tradenomiksi sekä toiminut useita vuosia bisneksen parissa kiinteistönvälitysalalla. Olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä yli 20 vuoden ajan ja tutustunut mm. HR-alaan. Yrittäjyys on ollut haaveeni jo vuosia, jo isäni oli pitkään yksinyrittäjä, joten olen nähnyt sitä elämää läheltä jo lapsuudessa.

Minulle tärkeitä elämänarvoja ovat vapaus, itsemääräämisoikeus, mahdollisuus kehittää itseäni sekä toisten auttaminen. Minut pysäyttivät ja pakottivat tekemään täyden käännöksen vasta työuupumus ja avioero. Toivon, että oman tarinani jakamalla sinulle syntyisi käsitys siitä, että asioita voi muuttaa itselleen sopivimmiksi ja omassa elämässä vahvistaa hyvää jo ennen kuin on niin äärimmäisten ratkaisujen kohdalla kuin itse olin. Toisaalta toivon, että tarinani voi inspiroida ja luoda uskoa siihen, että elämässä voi selvitä kaikenlaisista vaikeistakin hetkistä ja vaiheista.

Tekemällä välillä vähän vähemmän, opettelemalla kuuntelemaan ja kuulemaan itsensä ja tekemään aidosti omaa itseä palvelevia ratkaisuja, muodostuu sinun näköisesti hyvä elämä. Kaikki ei sovi kaikille. Sinä itse tiedät, mikä sopii sinulle.