Verkkovalmennus

Tiedätkö, mistä käsin ja mitä varten asioita teet? Mihin pohjautuu onnellinen ja tasapainoinen elämä? Arvoihin. Sinulle tärkeisiin elämän perusasioihin ja osa-alueisiin. Kun oma elämä on rakennettu itselle tärkeiden arvojen varaan, tekee tietoisemmin sellaisia päätöksiä, jotka tukevat tyytyväisyyttä omassa elämässä. Elämän kriisit ja ongelmat eivät pääse niin helposti horjuttamaan. Jos ihminen ei tunnista itselleen tärkeitä arvoja, päätökset voivat olla poukkoilevia ja ihminen ohjautuu helposti ulkoapäin, kun ei tiedä, miksi tavoittelisi jotain asiaa tai mitä varten ponnistelisi jonkin asian eteen. Haaveet ja unelmat voivat tuntua vain kaukaisilta asioilta, joiden tavoittelemiseen ei ole mahdollisuutta.

Tunnistatko itsesi tästä? Onko sinulla koko ajan kova kiire, muttet tiedä, minne tai miksi? Tuntuuko, että ajaudut tilanteista toiseen, ilman selvää suunnitelmaa tai syytä toiminnallesi?

Oletko miettinyt omia arvojasi, niitä sinulle tärkeitä ja isompaa merkitystä antavia osa-alueita elämässäsi? Haaveiletko uudesta työstä, liikunnallisesta elämäntyylistä ja terveellisestä ruokavaliosta, mutta löydät itsesi uudelleen ja uudelleen pikaruokaravintolan drive-in- kaistalta? Haluaisitko viettää enemmän aikaa perheesi kanssa, mutta suostut silti ylitöihin ja tuplavuoroihin aina pyydettäessä? Tunnetko väsymystä pitkin päivää, mutta illalla nukkumaanmenoaikaan jäät tuijottamaan leffaa? Nämä ovat kaikki arvovalintoja.

Arvoistasi elämää- valmennus tarjoaa sinulle monipuolisesti tietoa sekä oivalluttavia ja inspiroivia harjoituksia omien arvojesi tutkimiseen. Valmennukseen sisältyy myös konkreettinen 15 askeleen muutosohjelma, jossa pääset harjoittelemaan arvojasi tukevien päätösten viemistä käytäntöön.

Valmennus koostuu neljästä osasta ja kestää neljä viikkoa. Voit toteuttaa valmennuksen osioittain omaan tahtiisi ja käyttää aikaa juuri sen verran, kuin haluat ja aikataulusi antaa myöden. Suosittelen kuitenkin sitoutumaan valmennukseen täysillä, siten saat itsellesi siitä parhaan hyödyn.

Valmennuksen avulla pääset tutkimaan mm. :

Mitä arvot ovat ja miksi niitä kannattaa tutkia. Mitä merkitystä arvoilla on? Pääset kirkastamaan omat arvosi.

Miten tietoisuus omista arvoistasi vaikuttaa hyvinvointiin ja elämänlaatuun. Arvot ja tavoitteet sekä arvoristiriidat.

Kohti sinun arvojasi tukevaa elämää. Kuinka toimia omia arvojen mukaisesti. 15 käytännön askelta kohti onnellisempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Arvot ja tulevaisuutesi. Sinun arvoistasi elämää. Kanavoitko energiasi oikeisiin asioihin? Mikä on muuttunut? Kuinka pitää omat arvot kirkkaana ja elää niiden mukaan myös tulevaisuudessa.

Valmennus toteutetaan sähköpostin ja suljetun facebook-ryhmän avulla.

Valmennus alkaa ma 13.7.2020.

Kun varaat paikkasi valmennukseen nyt, saat sen hintaan 55€! Verkkovalmennuksen normaalihinta on 79€.

Maksutavat: lasku ja mobilepay.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen info@ainoasi.fi tai p. 044 2300 374.

Tervetuloa rakentamaan arvoistasi elämää!