Yksilövalmennus

Valmennuksen avulla viet eteenpäin asettamiasi tavoitteita. Valmennus tukee oman elämäsi prosesseja ja auttaa elämänarvojen kirkastamisessa. Valmennus vahvistaa positiivista elämänasennetta. Yksilövalmennus on upea mahdollisuus sinulle rauhoittua hektisen arjen ja suorittamisen keskellä itsesi äärelle tutkimaan, kuka olet ja missä menet. Myönteisyys, keskittyminen elämän hyviin asioihin sekä kiitollisuus, ovat valmennuksessa usein läsnä. Työkalut ja valmennusmetodit perustuvat positiiviseen psykologiaan ja kognitiiviseen käyttäytymisteoriaan.

Valmennus sopii sinulle, joka olet valmis ja halukas ottamaan vastuun omasta elämästäsi, sinulle on voimia ja uskallusta tutkia sisälläsi olevia, usein aika arkojakin asioita ja toimintaasi tai ajatteluusi vaikuttavia uskomuksia. Valmennus tähtää sinun omiin oivalluksiisi siitä, mikä sopii sinulle parhaiten ja mitä tarvitset ja haluat juuri nyt. Yksilövalmennukseen kuuluvat myös erilaiset hengitysharjoitukset, läsnäoloa tukevat rentoutushetket sekä oman itsesi äärelle pysähtymään auttavat harjoitukset.

Yhden valmennustapaamisen kesto on 60 min. Valmennukseen voi tulla kertaluotoisesti, mutta parhaan tuloksen saat muutaman tapaamisen sisältävällä valmennuspaketilla. Valmennus on prosessi, joka alkaa tilanteesi ja tavoitteidesi kartoittamisella. Tapaamisten edetessä luottamus rakentuu ja vahvistuu välillämme. Sinä asetat itsellesi prosessin välitavoitteet, joiden saavuttamisessa olen tukena.

Tapaamisten väli on keskimäärin 1-3 viikkoa, elämäntilanteestasi ja tavoitteistasi riippuen. Valmennus voidaan toteuttaa kasvokkain sisätiloissa, luonnossa, videotapaamisena tai puhelinvalmennuksena.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan, miten sinä voisit hyötyä valmennuksesta!